010 - 418 28 88

Team

Elk teamlid van kappersinc heeft minimaal 3 jaar ervaring. Dit is nodig omdat het knippen van een goed model jaren kost om volledig te beheersen. Meerdere aspecten komen hierbij aan bod zoals de valling van het haar, de conditie van het haar en de gezichtsvorm.
Het aller belangrijkste van een kappersbezoek is advies waarbij de klant centraal staat en dat er door de kapper met interesse wordt geluisterd naar de wensen van de klant. Een vrouw die 4 keer in de week sport heeft geen behoefte aan een model wat je elke dag moet fohnen om er leuk uit te zien. Mocht je een feestje hebben dan ben je voor een glamour coupe ook aan het juiste adres.
Up do date:
De hairstylisten bij Kappersinc blijven op de hoogte van de laatste trends door middel van trainingen en trend watching .Trends inspireren zowel de klant als de stylist maar het is aan onze kappers de uitdaging om dit te vertalen naar een uniek knip resultaat.
Kleuren
Haarkleuren is een van de belangrijkste specialismen in ons vak. Ons team bestaat uit meerdere kleurspecialisten die de kennis en kunde hebben om iedere kleur tot een goed eindresultaat te brengen .