Dameskapsalon

Dames Salon - specialisaties

Kappers Inc is dé dameskapsalon als het gaat om kwaliteit, lifestyle en haarkleuringen. Onze stylisten bieden alle behandelingen waarmee u het beste uit uw kapsel kunt halen. Voor dames staat Kappers inc. bekend om haar:

  • kleurbehandelingen
  • perfecte high-en Low lights
  • trend cuts.

Onze stylisten nemen voor de behandeling kort al uw wensen door en geven uitleg over de behandeling om zo samen met u tot het gewenste resultaat te komen.

advies afspraak

Naast een trendy kapsel vinden wij het vooral belangrijk dat het kapsel bij uw lifestyle past. Laat jezelf voorzien van gratis haar advies door één van onze kappers en maak eens een advies afspraak.

Dameskapsalon

Onze hairsalon bevindt zich in de Rotterdamse wijk Hillegersberg (Rotterdam Noord) waar wij werken met ervaren kappers met een minimum aantal ervaringsjaren. Natuurlijk beheersen onze stylisten alle finesses van het kappersvak maar verschillende specialisaties binnen ons vakgebied gaan verder.

Lees ook eens meer over onze jongste specialisatie, de keratine behandelingen .

Hogere eisen

Als dameskapsalon in Rotterdam ontvangen wij een gemêleerd publiek van vooral wat hoger opgeleide vrouwen. De eisen die worden gesteld aan deze vrouwen met vaak een drukke baan zijn hoger dan gemiddeld. Hierin willen wij als persoonlijke stylisten een ondersteunende rol bieden. Het is daarom handig wanneer u bij het maken van de afspraak aan kunt geven of er nog specifieke zaken zijn waar wij als stylisten rekening mee kunnen houden.