Knippen

Het knippen van een mooie coup met haren, kan je gerust overlaten aan de professionele kappers van Kappers Inc in Rotterdam. Het kapsalon knipt al jaren vrouwen, mannen en staat bekend om het creëren van een trendy kapsel wat past bij je persoonlijke lifestyle.

Haren knippen bij Kappers Inc

De hairstylisten van Kappers Inc. in Rotterdam gebruiken een schaar van Ventaglio. Deze nieuwe, unieke en innovatieve schaar stelt de kappers in staat alleen de beschadigde delen van het haar te knippen en het haar zo pluisvrij te maken terwijl het geknipt wordt. De speciale ‘’hair lifting techniek’’ van de Ventaglio schaar creëert meer volume in fijner haar.

Al onze haarstylisten hebben een masterclass gevolgd, zodat ze de techniek volledig in de vingers hebben en goed met deze schaar overweg kunnen! Daarnaast volgen de top haarstylisten ook regelmatig cursussen en internationale trainingen, zodat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste haartrends en laatste technieken die binnen het kappersvak ontstaan.

Haren laten knippen in Rotterdam

Alle haarstylisten van Kappers Inc geven deskundig haar advies en gebruiken enkel de beste haar producten. Bij Kappersinc. zijn wij van mening dat een bezoek aan een kapsalon meer moet zijn dan simpel even geknipt worden. Een bezoek aan het kapsalon van Kappers Inc  staat voor een moment van rust, even lekker ontspannen met een goed kopje koffie of een lekker wijntje. Bijpraten over de nieuwste haarmode en trends of gewoon even weg van de drukte en stress, bij Kappers Inc in Rotterdam Noord maakt het mogelijk.