Knippen

Knippen bij Kappers Inc - Ventaglio Schaar

De hairstylisten van Kappers Inc. in Rotterdam gebruiken een schaar van Ventaglio. Deze nieuwe, unieke en innovatieve schaar stelt de kappers in staat alleen de beschadigde delen van het haar te knippen en het haar zo pluisvrij te maken terwijl het geknipt wordt. De speciale "hair lifting techniek" van de Ventaglio schaar creëert meer volume in fijner haar.

Al onze haarstylisten volgen regelmatig masterclasses zodat ze de nieuwste technieken volledig in de vingers hebben. Daarnaast volgen onze haarstylisten ook regelmatig cursussen en internationale trainingen, zodat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste haartrends en laatste technieken die binnen het kappersvak ontstaan.

Haren laten knippen in Rotterdam

Alle haarstylisten van Kappers Inc maken voorafgaand aan uw behandeling een haarplan inclusief advies over te gebruiken haarproducten. Bij Kappersinc. zijn wij van mening dat een bezoek aan een kapsalon meer moet zijn dan simpel even geknipt worden. Een bezoek aan onze kapsalon staat voor een moment van rust, even lekker ontspannen met een goed kopje koffie of een lekker wijntje. Bijpraten over de nieuwste haarmode en trends of gewoon even weg van de drukte en stress.