Haarbehandelingen

Knippen
Alle haarstilisten van Kappers Inc hebben ruim jaren ervaring en beheersen alle finesses binnen het kappersvak. Dankzij de ruime ervaring zullen onze hairstylisten altijd een look creëren die op je eigen lifestyle is aangepast. Door met de natuurlijke valling van het haar te werken en een goed oog te hebben voor stijl, knippen onze top haarstylisten de haarcoupe zoals die wil hebben. En geven haar advies over je haren, welk kapsel het beste bij jouw persoonlijkheid en uitstraling past.

Haarbehandelingen en haar producten

Dé stylisten bij Kappers Inc. gebruiken een schaar van Ventaglio. Deze nieuwe innovatieve schaar stelt de kapper(ster) in staat alleen de beschadigde delen van het haar te knippen en het zo pluisvrij te maken. De speciale "lifting techniek" met de Ventaglio-schaar creëert meer volume in fijner haar. Alle stylisten hebben hiervoor een masterclass gevolgd, zodat ze deze unieke techniek volledig in de vingers hebben! Daarnaast volgen onze haarstilisten ook regelmatig allerlei haar cursussen en internationale trainingen, zodat de stylist van Kappers Inc altijd op de hoogte is van de nieuwste trends en laatste technieken. Onze stylisten geven deskundig haar advies en gebruiken enkel de beste professionele haar producten.

Ontspannen je haren behandelen

Bij Kappers Inc. vinden wij dat een bezoek aan de kapper meer moet zijn dan simpelweg geknipt worden. Een bezoek aan ons kapsalon in Rotterdam Noord is een moment van rust, lekker even ontspannen met een goede kop koffie of een lekker wijntje. Bijpraten over de nieuwste haarmode en trends of gewoon even weg van alle drukte en stress.

Haar kleuren
Bij Kappers Inc. heeft eigen kleurspecialisten in het kapsalon, zodat je altijd verzekerd bent van een perfecte haarkleur. Al onze haarstilisten hebben een brede kennis van kleuringen, zijn gespecialiseerd in het oplossen van probleemkleuringen. Tevens zijn ze altijd op de hoogte van de laatste kleurtrends. Omdat mooi en gezond haar niet alleen afhangt van de juiste haarkleuring en bijbehorende techniek, geven onze haarstilisten ook haar advies over de verzorging van je nieuwe look. Uiteraard zijn alle benodigde haarstylings- en verzorgingsproducten beschikbaar in het kapperssalon.

Vanzelfsprekend wordt er bij jouw look rekening gehouden met je lifestyle. Bij Kappers Inc. in Rotterdam staat voorop dat je goed advies krijgt over je nieuwe haarkleuringen of herkleuringen en wordt er rekening gehouden met het type haar en huidskleur. En omdat we bij Kappers Inc. enkel en alleen werken met de beste professionele haarkleurmerken, zal je haar na de behandeling weer stralen als nooit tevoren! Maak online een kappersafspraak bij Kappers Inc in Rotterdam Noord.