Haartrends 2018

Dames & Heren Trends Lente - Zomer 2018

 

Haartrends Dames

Het werd afgelopen herfst al goed duidelijk dat een paardenstaart dé grote trend van 2018 wordt maar dit tijdloze kapsel vraagt natuurlijk om afwisseling.

Waar verschijnen de grote modehuizen mee op de catwalk? Gelukkig zijn de catwalk kapsels dit jaar heel afwisselend. Hoofdrollen zijn weggelegd voor pruiken, wet hair en de warrige beach look.

Wet Look
De wet look kun je zo subtiel houden als je zelf wilt gebruik eventueel een erwt gel om e.e.a op zijn plaats te houden. In de lengtes losse golven en textuur.

Undone haar
Undone en volumineus haar is nog steeds trendy dit voorjaar...

Hippe kleuren
Denk aan groen, paars en turquoise zijn hip in 2018! Ook Clip-in haarstukjes in dit soort kleuren doen het goed!

Vlechten
Inmiddels houd de vlecht het al jarenlang uit als trendy en zien we deze in 2018 ook weer terug als haartrend. Wel gaat de vlecht steeds meer rommelig en undone.

Paardestaart
De loop ponytail (midden) zien we vaak terugkomen en ook de scrunchie wordt weer gespot, zou hij dan toch aan een comeback bezig zijn?

Haartrends heren Lente - Zomer 2018

Classic Undercut
Niet te extreem en toch helemaal de trend. Een klein beetje haarproduct (wax / gel) en je bent klaar. Een wet-look gel of mousse geven het haar zelfs een 40-50'er jaren style.

Layered Undercut
Door het snijden van laagjes in het haar lijkt het of deze look het haar meer volume geeft.

Slicked Back Undercut
Als jouw haar lang genoeg is dan is de slicked back undercut wellicht jouw look. Gebruik een professioneel product om het haar bovenop te houden.

Side Swept Undercut
Het haar aan de voorkant is langer dan het haar achter op het hoofd. Jouw stylist bepaalt samen met jou welke kant het haar op moet vallen.

Puffy Undercut
Voor de man met een mooie bos krullen is dit the way to go! Mat of wet look, het werkt allebei..

Disconnected Undercut
Een kort kapsel met een grote impact, ga voor de disconnected undercut en maak het contrast...

Forward-Swept Undercut
Gebruik de valling van het kortere haar en creëer een fringe. Bepaal met jouw stylist hoe het haar aan de voorkant zou moeten vallen en gebruik een product met een matte textuur

Crew Cut
Classieke look en nog lang niet uit de mode. Laat jouw crew cut meer vervagen aan de zijkanten of hou hem juist iets langer.

Side Part
Strak en simpel, de side part blijft aantrekkelijk en trendy..

Bro Flow
Het haar iets langer maar wel handelbaar voor op kantoor. De Bro Flow geeft juist die stoere maar toch verzorgde look met lang haar.

Pompadour
Laat het haar wat langer bovenop en gebruik pommade om het haar in het gewenste model naar achteren op het hoofd te houden.

Quiff
Ga niet zover als de Pompadour maar hou het haar wat langer bovenop en schuif het haar aan de voorkant tot halverwege jouw coupe.

Fringe
Heb jij middel lang haar? Geef het een clean doch warrige look waarmee je stylish voor de dag kan komen!

Blowout
Heb jij medium lang haar? Deze look beloofd waanzinnig populair te worden deze zomer.