010 - 418 28 88

Haarbehandelingen

Knippen

Knippen

Elk teamlid van kappersinc heeft minimaal 3 jaar ervaring. Dit is nodig omdat het knippen van een goed model jaren kost om volledig te beheersen. Meerdere aspecten komen hierbij aan bod zoals de valling van het haar, de conditie van het haar en de gezichtsvorm.
Het aller belangrijkste van een kappersbezoek is advies waarbij de klant centraal staat en dat er door de kapper met interesse wordt geluisterd naar de wensen van de klant. Een vrouw die 4 keer in de week sport heeft geen behoefte aan een model wat je elke dag moet fohnen om er leuk uit te zien. Mocht je een feestje hebben dan ben je voor een glamour coupe ook aan het juiste adres.
Up do date: de hairstylisten bij Kappersinc blijven op de hoogte van de laatste trends door middel van trainingen en trend watching.

Trends inspireren zowel de klant als de stylist maar het is aan onze kappers de uitdaging om dit te vertalen naar een uniek knip resultaat.

Prijzen Knippen

Kijk voor de prijzen in ons reservering systeem of bel met de salon op: 010-4182888

Kleuren

Haarkleuren is een van de belangrijkste specialismen in ons vak. Ons team bestaat uit meerdere kleurspecialisten die de kennis en kunde hebben om iedere kleur tot een goed eindresultaat te brengen .

High lights

Het zetten van high lights is een secuur werk en dient met aandacht gedaan te worden. Indien het correct gedaan wordt, laat het 3D-effect van de high lights het haar er voller uit zien .Na een high light behandeling bij Kappersinc hoef je minder frequent je haar te kleuren omdat onze stylisten met de natuurlijke valling van het haar werken. Hierdoor ben je verzekerd van een perfecte look die op jouw lifestyle is aangepast en hoef je minder vaak terug te komen voor een na-behandeling .
Onze kleurstylisten kiezen de beste high lights uit om van het kapsel een geheel te vormen zonder ‘streepjes’ effect .Het welbekende ‘tijgereffect’ zul je bij onze salon niet aantreffen! Wij zetten high lights in elke gewenst kapsel met altijd hetzelfde eindresultaat: prachtige high lights zonder geeltinten voor stralend haar.

Low lights

Waar bij high lights het haar lichter wordt gemaakt voor meer diepte en volume, maak je bij lowlights het haar donkerder dan de natuurlijke haarkleur .Hiermee creëert de stylist een schakering van meerdere tinten. Deze tinten kunnen dicht bij elkaar liggen en zowel natuurlijk warme tinten  maar ook een koel pallet van tinten zijn .Dit is afhankelijk van de type huid en de wens van de klant. Low lights is ook prachtig om te gebruiken wanneer je gekleurde lokken wilt laten uitgroeien in bijv  natuurlijk grijs haar

Balayages

Balayage is het Franse woord voor vegen en zo wordt balayage normaal gesproken dan ook ingezet . De kleur wordt met een kwast op het haar geveegd ,waardoor er een zachte subtiele overgang ontstaat .

Prijzen Kleuren

Kijk voor de prijzen in ons reservering systeem of bel met de salon op 010-4182888

Extensions

HAIRTALK Tape Extensions

Kappers Inc werkt alleen met hoogwaardige Tape Extensions van Hairtalk in onze salon Kappersinc . Met Hairtalk Original Extensions creeer je in een uur mooi volumius glanzend haar met onze tape-in extensions van 100% remi Indisch natuurhaar. Het creëren van lengte, volume en prachtige kleureffecten dit geeft een geheel natuurlijk effect. De hairtalk tape extensions maken gebruik van een kleefmiddel van medische kwaliteit, veroorzaken geen spanning en zorgen voor een uiterst vlakke elastische en ‘’meebewegende’’ verbinding en dus voor comfortabele draagbaarheid

 De Tape extensions zijn in verschillende lengtes beschikbaar:

 • 30 cm : valt tot net onder de schouder
 • 40 cm : valt tot op de bovenrug – midden van de rug
 • 50 cm : valt tot op midden van de rug – tot aan de onder rug
 • 60 cm :valt tot net boven de heup

 Ze zijn beschikbaar in verpakkingen van 12 tot 20 stuks.

Verzorging

Mooi haar begint bij gezond haar. Extensions hebben vitale voedingsstoffen en vocht ‘van buitenaf’ nodig. Omdat ze niet verbonden zijn met een bron van aanbod ‘van binnenuit’. Extensions die worden onderhouden met de verzorgingsproducten uit de Hairtalk productlijn blijven zijdezacht en glanzend. Ook dragen deze verzorgingsproducten bij aan gezond en handelbaar haar. De haarverzorgingslijn van hairtalk is volledig afgestemd op de behoeften van onze 100% Indisch remi natuurhaar hair extensions.

Haarverlenging en haarverdikking

Met Hairtalk kunnen we twee mooie resultaten maken. Een haarverlening en een haarverdikking.

 De haarverdikking word vaak gebruikt bij fijn / dunner wordend haar. Hierbij gebruiken we minmaal 2 pakken extensions om het haar op een mooie en natuurlijke manier te verdikken.

Een haarverlenging daarin tegen wordt vaak gebruikt bij mensen met een wens voor langer haar. Het komt bij veel mensen voor dat het haar tot een bepaalde lengte groeit. Deze personen maken vaak gebruik van een haarverleging, hiervoor zijn 4 pakken nodig.

Omhoogplaatsen en levensduur van HAIRTALK Tapen

Bij het nemen van tape extensions van Hairtalk hoort ook het omhoog plaatsen. De tape extensions worden bevestigt met 2 plak strips op elkaar, met daartussen een strookje van het eigen haar. Naarmate de extensions in je haar zitten gaan deze ook uitgroeien. Daarom adviseren wij om de extensions om de 7 weken weer terug te plaatsen.

De houdbaar van het haar

De hairtalk tape extensions gaan 7 maanden mee. Na deze 7 maanden adviseren wij om nieuwe extensions te bestellen. Dit doen we omdat het haar, net als je eigen haar slijt.

Prijzen HAIRTALK

Volume

Haarlengte  PrijsRootkleur (extra) Colormelt (extra) 
25/30cm 229,50 30,00 30,00 
40cm  319,50 30,00 30,00 
50cm  464,50 30,00 30,00 

Haarverlenging

Haarlengte  PrijsRootkleur (extra) Colormelt (extra) 
25/30cm 399,00 30,00 30,00 
40cm 599,00 30,00 30,00 
50cm 799,0030,00 30,00 

Herplaatsen om de 7 weken 

Volume (2 pakken) 80,00 
Verlenging (4 pakken) 120,00 

 

Keratine

Keratinebehandelingen

Keratinebehandelingen is een product dat je kan helpen om je haar in toom te houden ,droog pluizig weerbarstig haar is verleden tijd .Een van de belangrijkste kenmerken van keratine is dat het krullend haar stijl maakt. Wij gebruiken hiervoor de volgende staffel :

 • Kroes haar = krul haar
 • Krullend haar = golvend haar 
 • Golvend haar = stijl haar

Bij Kappers Inc. werken wij uitsluitend met natuurlijke(formaldehyde vrije) keratine.
Dat betekend dat wij geen keratine met chemische staightener gebruiken, daar staan wij niet achter. Keratine is een lichaamseigen proteïne en is een bestandsdeel van haar, nagels en huid. Het zorgt voor flexibiliteit en kracht in het haar. 

Gezond haar bestaat voor 90 procent uit keratine. Doordat je het haar kleurt, blondeert en een stijltang vaak gebruikt, breek het haar snel af. Ook zien we vaak beschadigingen aan het haar na een zomervakantie vol chloorwater door het zwembad. Een keratinebehandeling vult de verloren proteïne / keratine weer aan zodat jouw haar weer gezond glanst en de tijd die je normaal besteed aan styling gehalveerd wordt.

   

  Voordelen Keratinebehandeling

  • Tijdwinst
  • Pluis en droogheid nemen af voor minimaal 80 procent
  • Voeding voor jouw haar, waardoor het sterker en glanzend wordt
  • Semi permanent dus geen storende uitgroei

  Prijzen Kerantine

  Kort haar210
  Half lang haar250
  Lang haar290