Haarproducten

Schwarzkopf
Schwarzkopf werd in 1898 opgericht en heeft in al die jaren een hoop vertrouwen opgebouwd. Inmiddels wordt het merk al in honderdvijfentwintig landen verkocht en in 2013 werd Schwarzkopf uitgeroepen als Most Trusted Brand door de lezers van Reader's Digest. Schwarzkopf streeft naar innovatie en creativiteit. En beide komen naar voren in de kleur-, care- en stylingsproducten. In onze salon maak je de perfecte keuze uit permanente, semi- en demi-permanente haarkleuringen, dankzij de unieke kleurdiagnose en de brede kleurenspectrum van Schwarzkopf.
Z.one
Z.ONE Concept staat bekend om de uitstekende stylingsproducten en mooie warme haarkleuringen en bestaat sinds 1999. Het merk is van Italiaanse afkomst en wordt het meest innovatie merk van de laatste jaren genoemd door experts. De producten van Z.ONE Concept worden inmiddels naar vijfenveertig landen geëxporteerd dankzij de verbluffende resultaten en de juiste strategie zowel commercieel als op marketinggebied. Gebruik de producten van Z.ONE Concept in combinatie met behandelingen op maat of gebruik de producten individueel.
L'Oréal
Het begin van L'Oréal al dateert uit 1909. Een jonge Fransman ontwikkelde een haarverfvolume, maakte hiervan zijn eigen producten en verkocht deze aan de kapsalons in Parijs. Het was het begin van de L'Oréal Groep, dat naast in haarkleuring ook actief is in haarverzorging, huidverzorging, make-up, parfum, eau de toilette en zonbescherming. L'Oréal streeft naar perfectie en gelooft in verrijking door middel van diversiteit. Dankzij de passie levert L'Oréal de beste producten aan kappers wereldwijd en gebruiken ook wij deze kwalitatief hoogwaardige producten in onze salon.

Beste schaar

Ventaglio schaar
Waar de evolutie van de traditionele schaar eindigt, start de revolutie van dit ultieme knipsysteem met deze innovatieve schaar. Ventaglio geeft een nieuwe dimensie aan het knippen en geeft de kapper meer creatieve mogelijkheden. Bijzonder zijn de nieuwe knipbehandelingen, zoals de liftingtechniek. Deze techniek verwijdert alleen de beschadigde delen van het haar en maakt het pluisvrij, mede door de concave vorm van de bladen. Alle topstylisten van Kappers Inc. werken met deze schaar! Op internationaal vlak heeft Ventaglio zich de afgelopen jaren zeker bewezen. Iedere kapper werkt graag met de producten van Ventaglio.