Kleuren

Haren kleuren Kappers Inc heeft eigen kleurspecialisten in het kapsalon, zodat jij altijd verzekerd bent van een perfecte haarkleur. Alle haarstylisten hebben een brede kennis van haarkleuringen, zijn gespecialiseerd in het oplossen van probleemkleuringen en op de hoogte van de laatste haarkleuren, trends. Mooi en gezond haar is niet afhankelijk van de juiste haarkleuring en of kniptechniek. Bij Kappers Inc geven de haarstylisten gratis haar advies. Zelfs over de naverzorging van je eigen nieuwe look; tevens voor alle haar kleuren!

Haren kleuren bij Kappers Inc Rotterdam

Je haren laten kleuren bij Kappers Inc staat uiteraard voor professionaliteit. Tevens heeft Kappers Inc alle benodigde haarstylings- en verzorgingsproducten beschikbaar in het kapsalon. Vanzelfsprekend wordt er bij het creëren van je eigen nieuwe look rekening gehouden met je lifestyle. Bij Kappers Inc. staat voorop dat je goed advies krijgt over je nieuwe haarkleuringen of bij het herkleuren van haren en wordt er rekening gehouden met het type haar en je huidskleur. En omdat wij bij Kappers Inc enkel en alleen werken met de beste haarkleurmerken, zal je haar na de kleur behandeling weer stralen als nooit tevoren!

Haren laten kleuren

Iedereen is welkom met en of zonder afspraak, maar wij raden je aan om voor de zekerheid toch in ons online kappersagenda je eigen kappersafspraak te maken. Dit is gemakkelijk voor iedereen, hou er rekening mee dat het kleuren van je haren enig tijd in beslag zal nemen. Plan een afspraak met een haarstylist en laat je haren kleuren aan het begin van de dag.