Kapsalon

Kapsalon Rotterdam Kappers Inc.

Onze vestiging in Rotterdam; kapsalon Kappers Inc staat bekend om haar rustgevende ambiance, gezellige sfeer en professionele haarstylisten. Bij goed weer staan in de zomer de deuren naar het terras open en verschijnt er een rustgevende achtertuin. De sfeer die Kappers Inc een volledig nieuw aanzicht geeft, en een wereld vormt van heerlijk rustgevend groen. Je kunt gebruik maken van dit loungeterras waar je beschut of in de zon kunt relaxen, voor, na of tijdens een haarbehandeling.

Kapsalon in Rotterdam

Om ervoor te zorgen dat je drukke leven makkelijk te combineren is met een kappersafspraak in onze kapsalon in Rotterdam zijn wij op werkdagen geopend van 11:00 tot 21.00 uur 's avonds en op zaterdag van 09:00 tot 16.00 uur. In de avonduren kun je dan ook rekenen op een goed glas wijn of andere versnapering terwijl je kapsel de gewenste lifestylelook ondergaat.

kapper Rotterdam - terras kapsalon Rotterdam

Waar vindt je Kappers Inc in Rotterdam?

Onze kapsalon bevindt zich in de wijk Hillegersberg in Rotterdam Noord aan de Straatweg 52a, vlak bij treinstation Rotterdam Noord.

kapper Rotterdam - kapsalon - leestafel
Openbaar vervoer
Ga je met openbaar vervoer? Kies dan voor tramlijn 4 of 8 naar het station Rotterdam Noord. Ook de bus brengt je naar de Straatweg. Als je met de bus gaat stap je uit bij bushalte Lommerijk. Vanaf hier is het nog maar een klein stukje rechtuit lopen naar Kappers Inc.

Met de auto
Kom je liever met de auto? Bedenk dat parkeren voor de deur mogelijk is, maar direct voor de deur moet je wel betalen. Ga je naar de overkant van de straat (de oneven nummers) of in de wijk eromheen, dan kun je wel gratis parkeren.

salon - Rotterdam - koffieapparaat

UwA�kapsalonA�in Rotterdam

Iedereen is welkom met of zonder afspraak, maar wij raden je aan om voor de zekerheid toch in onze online kappersagenda je kappersafspraak te noteren, zodat wij zeker weten dat er genoeg tijd is voor het geven van het juiste advies en de beste haarbehandeling. Haar en kleurbehandelingen hebben bijvoorbeeld wat meer tijd nodig waardoor het wellicht handig is om een afspraak te maken in de ochtend of in de middag maar niet een uur voor sluitingstijd. Probeer een behandeling die wat meer tijd nodig heeft zo vroeg mogelijk in te plannen, zodat onze haarstylisten alle tijd voor je hebben. En jij het kapsel krijgt wat bij je lifestyle past.