Highlights Lowlights

Highlighst Lowlights door Kappers Inc. Rotterdam laten zetten. Bij highlights / lowlights is het belangrijk om goed na te denken over wat je wilt weg nemen of wilt toevoegen in termen van kleur.

Highlights haarbehandeling

Het zetten van highlights is secuur werk en dient met aandacht gedaan te worden. Indien het correct gedaan wordt, laat het 3D-effect van de highlights het haar er voller uitzien. Na een highlightbehandeling bij Kappers Inc. hoef je minder frequent je haar te kleuren, omdat onze topstylisten met de natuurlijke valling van het haar werken. Hierdoor ben je verzekerd van een perfecte look die op jouw lifestyle is aangepast en hoef je minder vaak terug te komen voor een nabehandeling. Onze haarstylisten en kleurspecialisten kiezen voor jou de beste highlight uit, om van het kapsel één geheel te vormen zonder streepjeseffect. Het welbekende tijgereffect zul je bij onze salon niet aantreffen! Wij zetten highlights in elk gewenst kapsel met altijd hetzelfde eindresultaat: prachtige highlights zonder geeltinten, voor volumineus en stralend haar.

Lowlights haarbehandeling

Waar bij highlights een aantal plukken lichter gemaakt worden voor meer diepte in het haar, maak je bij een lowlight juist lokjes in je haar net iets donkerder dan de natuurlijke haarkleur. Hiermee creëert de stylist een warmer kapsel. Een bijkomend voordeel van een lowlight is dat een uitgroei niet snel zichtbaar wordt omdat de tint onder je eigen haarkleur wordt ingebracht. De donkere nuances die in het haar worden aangebracht zorgen voor meer contrast. De kleur van een lowlight kan variëren van donkerblond tot donkerbruin. Lowlights zijn verder ook een mooie manier om een grijze haarkleur te verhullen.

Meerdere kleuren in je haar

Een lowlight kan ook uit drie kleuren bestaan. Zo maken drie bruintinten of drie roodtinten die qua tint niet veel van elkaar afwijken een prachtige natuurlijk ogende overgang in het haar.