Keratine behandeling

Keratine behandeling

Een keratine behandeling is een haarbehandeling met een direct niet-permanent effect. Omdat beelden meer zeggen dan woorden, kunnen wij je voor en na foto's van klanten laten zien in onze Keratine bar. Laat je verassen door het effect, je zult verstelt staan van het eindresultaat.

Brazilian Blow out

De unieke formule voor de keratine behandeling is oorspronkelijk Braziliaans. Hierdoor is deze behandeling ook wel bekend als de Brazilian hair treatment of Brazilian blowout. Door jarenlange ervaring weet Kappers Inc. dat een Braziliaanse keratine behandeling het beste resultaat levert. Kwaliteit staat bij Kappers Inc voorop, daarom kiezen wij voor de keratine producten van Jean Paul Migne.

Voor de keratine behandeling

Voorafgaand aan je eigen keratine behandeling, adviseren onze kappers welk keratine product het beste bij je past. Ook geven ze informatie over de nabehandeling van een keratine treatment. Een keratine behandeling blijft gemiddeld 2 tot 4 maanden zichtbaar aanwezig in het haar.

Positieve eigenschappen keratine behandeling

Een positieve eigenschap van een keratine behandeling is dat het haar op natuurlijke wijze steil wordt. Het volume van het haar verminderd zeker tot 95 procent! Zo is onbehandelbaar haar na een behandeling weer eenvoudig in model te brengen. Haar wat aangetast is door chemische behandelingen of door zwemmen in zee en/of chloor water en hierdoor dof en droog geworden is krijgt door de behandeling weer nieuwe voedingsstoffen die essentieel zijn voor gezonde haren.
Het volume van je haar wordt tot maximaal 35 procent verminderd zo blijft de natuurlijke vorm van het haar te behouden