Keratine behandeling

De keratine behandeling die je bij Kappers Inc krijgt in Rotterdam, maakt je haar gezond, zacht, veerkrachtig, glanzend en stralend. Afhankelijk van de gekozen keratine behandeling in deze unieke Keratine bar in Rotterdam. Een keratine behandeling vermindert het volume van het haar tot maar liefst 95%. Ideaal als je gelijk resultaat wilt hebben om steil haar te verkrijgen, is nu eindelijk binnen handbereik! In vrijwel iedere keratine behandeling zitten chemische stoffen die uw haar eerst beschadigen om zo de slag of krul uit je haren te krijgen. De keratine behandeling die je bij Kappers Inc je kan aanbieden is een natuurlijke oplossing omdat dit je haren na de chemische behandeling zal voeden en herstelt.

Keratine behandeling

De behandeling met keratine heeft direct effect. Omdat beelden meer zeggen dan woorden, kunnen wij je voor en na foto’s van klanten laten zien in onze Keratine bar Rotterdam de eerste professionele keratine bar in Rotterdam. Gebruikelijke keratine behandelingen zijn Braziliaanse keratine behandelingen van het merk Sunliss. Laat je verassen door het effect, je zult verstelt staan van het eindresultaat.

Keratine treatment

De unieke formule voor de keratine behandeling is oorspronkelijk Braziliaans. Hierdoor is deze behandeling ook wel bekend als de “brazilian hair treatment” of “brazilian blowout”. Door jarenlange ervaring weet Kappers Inc dat een Braziliaanse keratine behandeling het beste haar resultaat levert. Kwaliteit staat bij Kappers Inc voorop, daarom kiezen wij voor de keratine producten van Sunliss.

Keratine producten

Omdat Kappers Inc de keratine producten van Sunliss gebruikt en de Sunliss keratine behandelingen rechtstreeks kan importeren, kunnen wij je de beste klanttevredenheid garanderen. Tevens speelt de prijs voor een rol, maar gelukkig heeft deze keratine bar een voordelige keratine behandelingsprijs.

Voor de keratine behandeling

Voorafgaand aan je eigen keratine behandeling, adviseren wij je welk Sunliss keratine product het beste bij je past. Ook geven wij je die informatie die bij het gewenste product(en) bij de voorverzorging en bij de naverzorging horen. Kies je voor een professionele keratine kuur in de Keratine bar? Het inplannen van de volgende behandeling is zo gemaakt. Een vervolgende keratine behandeling zelf uitvoeren? Behoort natuurlijk ook tot een optie. Alle benodigde keratine producten hebben wij op voorraad staan in de keratine bar.

Keratine bar

Deze keratine bar heeft dé oplossing voor elk type kroes-, krullend-, slaghaar. Steil haar is binnen handbereik dankzij de Keratine bar. Elk haartype kan veilig een keratine behandeling ondergaan. Aangezien het haar wordt gevoed en zal herstellen door de keratine behandeling. Wel is het zo dat je het effect van een keratine behandeling beter ziet bij mensen met dor en droog haar. Een keratine behandeling zorgt er immers voor dat je haren weer gezond en glanzend worden.

Positieve eigenschappen keratine behandeling

Een positieve eigenschap van een keratine behandeling is dat het haar op natuurlijke wijze steil wordt. Het volume van het haar verminderd zeker tot 95 procent! Zo was onbehandelbaar haar na een behandeling weer eenvoudig in model te brengen. Bij onbehandelbaar haar kan je denken aan een keratine behandeling krullen of keratine behandeling kroeshaar. Haar dat versleten is door chemische behandelingen en onder invloed staat van de dagelijkse schadelijke stoffen verkrijgen door de behandeling weer nieuwe voedingsstoffen die essentieel zijn voor gezonde haren. Het volume van je haar wordt tot maximaal 35 procent verminderd zo blijft de natuurlijke vorm van het haar te behouden.

Afspraak keratine behandeling

Wil je een afspraak maken in de Keratine bar? Dit kan omdat het keratine laagje dat om je haar zit er dan weer vanaf is. Sunliss heeft speciale keratine nazorgproducten om je haar goed te kunnen verzorgen na de keratine behandeling. Met deze speciale keratine shampoo’s en keratine conditioners heb je zeker 3 tot 5 maanden plezier van de keratine behandeling. Daarom adviseren wij je graag, welke keratine crème of shampoo je kunt gebruiken om het meeste uit je keratine behandeling te halen.