Herenkapper

Herenkapper Rotterdam

Een geheel eigen look, die makkelijk te stylen is, waar jij je lekker bij voelt. Natuurlijk staan wij altijd paraat met de laatste haartrends maar jouw eigen look bepaal je zelf.

Haartrends & heren

Voor heren hebben we een uitgebreide keuze als het gaat om de juiste behandeling. Denk hierbij niet alleen aan wassen en knippen, maar ook aan scheren en het trimmen van de baard of snor. Kappersinc Rotterdam werkt met een breed aanbod aan professionele kappersproducten voor heren en heeft alles in huis om een zo goed mogelijk kapsel te creëren. Onze haarstylisten zijn op de hoogte van de allerlaatste trends en staan bekend als de kleurspecialisten van Rotterdam. Dus voor een nieuwe herenlook hoef je niet speciaal naar een herenkapper Onze stylisten zijn op de hoogte van alle nieuwe herentrends & -looks.

Top 5 lente/zomer trends mannen:

Classic Undercut

Niet te extreem en toch helemaal de trend. Een klein beetje haarproduct (wax / gel) en je bent klaar. Een wet-look gel of mousse geven het haar zelfs een 40/50 er jaren style.

Bro Flow

Het haar iets langer maar wel handelbaar voor op kantoor. De Bro Flow geeft juist die stoere maar toch verzorgde look met lang haar.

Pompadour

Laat het haar wat langer bovenop en gebruik pommade om het haar in het gewenste model naar achteren op het hoofd te houden.

Quiff

Ga niet zover als de Pompadour maar hou het haar wat langer bovenop en schuif het haar aan de voorkant tot halverwege jouw coupe.

Fringe

Heb jij middel lang haar? Geef het een clean doch warrige look waarmee je stylish voor de dag kan komen.

Benieuwd hoe deze kapsels er uit zien?

Haartrends heren lente/zomer 2018

Wij helpen je graag verder in ons heren kapsalon. Maak vandaag nog een afspraak bij deze kapper, klik op de onderstaande link om direct naar het online kappersagenda te gaan.