Jean Paul Myne – Keratin Gold

Permanente smoothing op Keratine basis

Waar een Braziliaanse keratinebehandeling het haar tijdelijk (3-4 mnd) gladder en pluisvrij maakt zal deze nieuwe smoothing methode van Jean paul Myne uw haar permanent glad en pluisvrij maken. De Keratin Gold behandeling van Jean Paul Myne bevat verder ingrediënten die er voor zorgen dat deze behandeling uw haar niet zal beschadigen.
Een behandeling Keratin Gold zorgt voor gezond glanzend en glad haar. Omdat de behandeling uw haar niet beschadigd kan de behandeling worden herhaald voor bijvoorbeeld een uitgroeibehandeling.

Behandeling of afspraak maken Jean Paul Myne - Keratine Gold
Voor een behandeling van kort-half lang of lang haar hebben onze stylisten minimaal 2,5 tot maximaal 6 uur nodig. Deze tijd wordt na het maken van een afspraak voor u ingepland in onze agenda. Om te voorkomen dat wij na het afbellen of niet opdagen voor een afspraak met een lege agenda blijven zitten vragen wij u tijdens het maken van een afspraak om uw NAW gegevens. Wanneer u een afspraak niet minimaal 24 uur van tevoren afbelt zijn wij helaas genoodzaakt u 100,- euro in rekening te brengen. U ontvangt hiervoor een factuur via mail en reguliere post.
jeanpaulmynelogoklein
Jean Paul Myne - Keratin Gold Prijs
Voor het behandelen van uw haar met Jean Paul Myne rekenen wij 1,- per minuut. Om u een indicatie te geven van de totale kosten van een behandeling met Keratin Gold vindt u hieronder een tabel met een indicatie van de prijs per Jean Paul Myne behandeling. Omdat ieder haar verschilt in structuur blijft deze prijsopgave een indicatie. Half lang kroes haar zou immers evenveel tijd in kunnen nemen als een Jean Paul Myne behandeling bij lang haar met een lichte krul.

Kort haar 200 minuten € 200,00
Halflang haar (schouderlengte) 250 minuten € 250,00
Lang haar 300 minuten € 300,00

keratine-gold-adv