Zie er altijd goed uit met tape in hair extensions in Rotterdam

Tape in hair extensions in Rotterdam voor een natuurlijke look

Je haar langer, voller en volumineuzer maken is ontzettend leuk en een van de beste manieren voor een haar make-over is experimenteren met extensions. De mogelijkheden zijn eindeloos en iedere keer dat je in de spiegel kijkt voel je jezelf als nieuw. Eens je hair extensions hebt geprobeerd, kun je niet meer zonder leven. Je raakt de weg kwijt in de wereld van de extensions want je ziet er keer op keer onberispelijk uit.
In dit artikel zullen we uitleggen hoe tape in hair extensions in Rotterdam laten zetten een goede keuze is.


Voordat we echter dieper ingaan op het zetten van tape in hair extensions in Rotterdam, bekijken we een aantal andere soorten extensions.

In de eerste plaats zijn er ingenaaide extensions. Deze worden met een naald aangebracht en blijven ongeveer 3 maanden zitten. Wil je voor één dag of een korte periode je haar een vollere look geven, dan zijn clip extensions de ideale manier. Dit zijn lange banden met klipjes. Micro-rings extensions worden dan weer met behulp van een micro ring en een tangetje aan je eigen haar vastgemaakt. Keratine extensions zijn losse plukjes haar die met een warmtetoestel in je haar worden geplaatst.

Tape in hair extensions zijn kleine banden haar die in het eigen haar worden geplakt. Het is een van de recentste technieken van extensions. Een van de voordelen van tape in hair extensions in Rotterdam geplaatst, is dat ze plat liggen waardoor ze een natuurlijkere look hebben. Ook voelen ze beter aan. Je eigen haar wordt geplakt tussen twee strippen hair extensions. Daarom is het belangrijk dat je tape in hair extensions laat zetten door een professional. Je kunt zelf onmogelijk zien hoeveel van je eigen haar tussen de twee tape in extensions moet komen. Het moet er zo natuurlijk mogelijk uitziet. Laat daarom tape in hair extensions in Rotterdam professioneel aanbrengen.


Als je meer volume wilt in je haardos wordt er een minimum aantal tape extensions aangebracht.

Bij het verlengen van je haar heb je meer extensions nodig. Hierbij is het heel belangrijk dat de tape in hair extensions in Rotterdam gezet goed onder je eigen haarlengte uitkomen en er geen losse lokken zichtbaar zijn.

Het is erg belangrijk dat je goed zorg draagt voor de tape in hair extensions in Rotterdam gezet. Je eigen natuurlijke haar blijft groeien, vraag daarom aan je kapper om de tape in hair extensions in Rotterdam aangebracht bij elk kappersbezoek ongeveer anderhalve centimeter lager te plaatsen zodat de lengte synchroon blijft met je eigen haar. Kam je haar tenminste drie keer per dag met een borstel speciaal voor extensions. Was je haar minder vaak dan normaal en investeer in een goede shampoo. Tape in hair extensions in Rotterdam gekocht, mogen gewoon gestyled worden met een stijl- of krultang.

Wil je de tape in hair extensions in Rotterdam geplaatst, verwijderen? Laat ook dit doen door een professionele stylist die deze voorzichtig verwijdert (zodat je ze opnieuw kunt gebruiken) en je eigen haar niet beschadigt.

Heb je niet het haar dat je graag wilt? Is het te dun, futloos of te kort? Dan is het ideaal en ongelooflijk leuk om gebruik te maken van tape in hair extensions in Rotterdam. 


Heb je nog vragen over het plaatsen van tape in hair extensions in Rotterdam? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan je met veel plezier te woord en geven je professionele uitleg over het aanbrengen van tape in hair extensions.