Tape in extensions kosten & advies

Als er iets is waar u zich als vrouw zorgen over maakt, is het wel uw haar. Als uw haar niet goed zit, voelt u zich ook niet goed. Laten we daarom eens praten over een methode waarbij uw haar altijd goed zit: tape in extensions.

Tape in extensions is een methode waarbij u uw haar kunt verlengen of meer volume geven. Extensions zijn van 100% natuurlijk mensenhaar gemaakt en bevestigd op een smalle tape. Deze tape wordt in uw eigen haar aangebracht en doordat de tape super dun is, valt het niet op en ziet uw haar er uitermate natuurlijk uit. Het leuke is dat de tape in extensions kosten reuze meevallen.

Tape in extensions kosten voor een volumebehandeling

Het is logisch dat u zich afvraagt wat tape in extensions kosten en we gaan het daar hieronder uitgebreid over hebben. Tape in extensions laten zetten door een specialist van Hairtalk neemt niet meer dan een uur in beslag. Voor een perfecte uitstaling kunt u experimenteren met verschillende lengtes. De tape in extensions kosten, hangen onder andere af van de lengte van de extensions. Dankzij het uitgebreide kleurenpallet kunt u met het hairtalk systeem kiezen uit meer dan 500 kleurencombinaties. De tape in extensions kosten, worden naast de lengte ook bepaald door de kleur(en) die u kiest.

Er zijn vier uitvoeringen beschikbaar met elk hun eigen tinten en lengtes waaruit u naar wens kunt kiezen. Extensions op maat voor iedere vrouw:

  • Hairtalk biedt extensions die zijn ontworpen om het haar meer volume en luxe te geven. Doordat het kleefmiddel op de tape in extensions van medische kwaliteit is, zijn de extensions zeer plat en elastisch waardoor ze een meebewegend effect hebben en erg comfortabel zitten. Ze zijn verkrijgbaar in 4 verschillende lengtes en 25 kleuren in natuur & blond of rood tinten. De tape in extensions kosten voor deze uitvoering hangen ook weer af van de gekozen lengte en kleur.
  • Hairtalk PRO is een tussenvorm waarbij het haar net onder de bovengrens bewerkt is met een speciale keratine waardoor de kleefbasis meer verborgen is en de constructie langer meegaat. Hierdoor gaan de extensions op een nog betere manier naadloos in het haar over. Bij deze uitvoering kunt u kiezen tussen 3 verschillende lengtes en 54 kleuren. Zo zijn er natuur en blond tinten, colormelt tinten, root tinten, silverline tinten, rood tinten en specials/metelics. De tape in extensions kosten, worden opnieuw bepaald door de keuze van de kleur en is ook afhankelijk van de lengte.
  • Hairtalk PLUS is een uitvoering waarbij het haar met de hand voorzichtig in de basis wordt gestoken, waardoor het net lijkt alsof de haren uit de hoofdhuid groeien. Dit maakt dat deze uitvoering ideaal is voor het toevoegen van extra volume op de kruin of bij de slapen en het geeft een uitzonderlijk mooi resultaat. Voor de 2 verschillende lengtes zijn 28 verschillende kleuren beschikbaar in de tinten natuur & blond en root. De tape in extensions kosten, hangen ook bij deze uitvoering af van kleur en lengte.
  • Tenslotte is er de hairtalk FANTASY voor wat meer fantasierijke kleuren, zoals uit de naam al blijkt. Deze extensions zijn gemaakt van een mix van natuurhaar en een speciale hittebestendige, synthetische vezel, ook wel hairblend genoemd. Deze kunnen verhit worden tot 160 °C, zijn verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren en alleen beschikbaar in 40/45 cm.

Hair extensions blijven ongeveer 8 tot 10 weken zitten, waarna ze eenvoudig kunnen worden verwijderd met hairtalk Solvent. Tape in extensions kosten worden gedrukt, doordat u de extensions direct kunt hergebruiken en opnieuw bevestigen aan de wortel. Dit maakt ze bovendien duurzaam in gebruik.

Als u meer wilt weten over tape in extensions kosten of advies nodig heeft, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u met veel plezier verder.