Tape in extension in Rotterdam voor prachtig lang en vol haar.

Een volle bos haar? tape in extension in rotterdam is het antwoord.

Tegenwoordig zijn de keuzes oneindig op het gebied van haarkleuren en stijlvolle kapsels. Ook op het gebied van extensions zijn er veel mogelijkheden die een goede keuze moeilijk maken. Welk type extensions past het beste bij mijn haar en de manier waarop ik met mijn haar wil omgaan. Hoe lang wil ik de extensions gebruiken en hoe vaak wil ik mij melden bij de kapper?

Bij kappers inc adviseren wij na jaren ervaring te hebben opgedaan in extensions eigenlijk alleen nog maar tape in extensions van echt haar.  Bij tape in extensions van echt haar is het haar aangebracht op een kunstof band. De tape in extension in Rotterdam wordt aangebracht op een deel van het haar en dan omgeslagen zodat uw eigen haar tussen de tape extension geplakt is. Onze kappers in Rotterdam hebben veel ervaring met het inzetten van deze extensions en zullen u voorafgaand aan een tape in behandeling adviseren in het te gebruiken type en kleur.

De voordelen van een tape in extension in Rotterdam zijn legio. Het haar ziet er natuurlijk uit, de tapes vallen niet op in het haar en het inzetten duurt korter dan bij andere extensions.
Zo kiezen wij in ons filiaal in Rotterdam er voor om alleen tape in extensions in Rotterdam te gebruiken die meerdere malen te gebruiken zijn. Op deze manier kunt u met een kortere vervolg behandeling de tapes omhoog laten plaatsen na uitgroei van het haar.

De tape in extension in Rotterdam zijn een aanvulling op uw bestaande haar en geven gemakkelijk een volledig nieuwe look.

Kappers inc staat er op dat haar kappers in Rotterdam voorafgaand aan het inzetten van de tape in extensions een adviesgesprek met u hebben. Hierin worden de keuze voor de verschillende lengtes van de tape in extensions, de kleur van het haar en de stappen van de behandeling besproken.

In onze Salon in Rotterdam hebben we meerdere kappers die de tape in extension in Rotterdam kunnen inzetten en tegelijk ook kleur specialist zijn. De combinatie van deze twee expertises vergemakkelijkt het inplannen van een afspraak omdat er slechts één kapper nodig is die de volledige behandeling verzorgt. Hou er wel rekening mee dat het inzetten van tape extensions een lange behandeling is die enkele uren met zich mee brengt.

Hairtalk tape in methode

Kappers inc in Rotterdam werkt met tape extensions van Hairtalk. De Tape in extensions van Hairtalk zijn alleen beschikbaar voor professionele salons. Deze producten verschillen dan ook wezenlijk van andere tape in extensions en zijn voor een ongetrainde hand niet eenvoudig te plaatsen of te verwijderen.

De Tape in extension in Rotterdam zijn beschikbaar in de volgende lengtes:

  • 30 cm Tape in extensions
  • 40 cm Tape in extensions
  • 50 cm Tape in extensions

De tape in extensions in Rotterdam zijn verkrijgbaar in meer dan 25 verschillende  kleuren. Het bepalen van een bepaalde kleur tape in extensions die past bij uw eigen haarkleur wordt hierdoor eenvoudig en geeft ruimte om snel een nieuwe look te geven aan uw haar.