Online afspraak maken

Omdat alles tegenwoordig sneller gaat en vooral veel online wordt gedaan, heeft onze salon nu ook de mogelijkheid om in plaats van telefonisch online een afspraak te maken. Snel, makkelijk en efficiënt!

Hoe maak je een afspraak:
Kies eerst de behandeling waarvoor je een afspraak wilt maken, bijvoorbeeld knippen, wassen, föhnen of knippen en highlights.

Hierna krijg je het keuzemenu van onze medewerkers; vooral heel handig als je al bekend bent met onze salon. Je kunt uit vijf specialisten kiezen: Loes, Denise, Raul, Kim of Sandra. Ben je nog niet eerder in de salon van Kappers Inc. geweest, dan kun je natuurlijk ook kiezen voor de optie ‘geen voorkeur’. Al onze kappers zitten al jaren in het vak en zijn gedreven en ervaren haarstylisten.

Sorteer op welke datum en welk tijdstip je een afspraak wilt maken en bevestig de afspraak.

We zien je graag in onze salon. Tot dan!

1 Response

  1. haha zo big' is mijn haar als ik er niks mee doe. Heb wel heel dik haar en krullen dus daar zal het ook wel aan lieggn.Vind het trouwens wel meevallen qua bigheid' ja dat is nogal een raar woord :P Maarja jij hebt ook wel dun haar dus dan kan het natuurlijk nooit zo mega groot blijven. T zit wel leuk!